چتر عدالت
مؤسسه واحدی است که با نام وهدف معین تشکیل می شود و درمالکیت بخش عمومی یا خصوصی یا ترکیبی از این دو قرار دارد و به فعالیتهای انتفاعی وغیرانتفاعی می پردازد وطرف معامله واقع میشود .
موسسه حقوقی یک موسسه غیرتجاری است .مؤسسات غیرتجاری اشخاصی حقوقی هستند که فقط در زمینه امور خدماتی مشغول هستند و برخلاف شرکتها جنبه تجارتی ندارند.
مؤسسات غیرتجاری خود به دو قسم می باشند : انتفاعی وغیرانتفاعی. مقصود از مؤسسات انتفاعی،اشخاص حقوقی می باشند که مقصود از تشکیل آن ها جلب منافع و تقسیم سود بین اعضاء خود می باشد. ومؤسسات غیرانتفاعی جهت تقسیم منافع وتقسیم سود تشکیل نشده است.
در کنار شرکتها که به کار تجارت اشتغال دارند قانون گذار نهاد حقوقی خاصی را که دارای شخصیت حقوقی می باشد . جهت انجام اموری که جنبه غیرتجاری دارد از قبیل کارهای علمی وادبی یا امور خیریه یا خدماتی پیش بینی نموده است .
ماده یک آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری،موسسه غیرتجاری را چنین تعریف نموده است :
مقصود از تشکیلات وموسسات غیرتجارتی مذکور در ماده ۵۸۴ قانون تجارت کلیه تشکیلات وموسساتی است که برای مقاصد غیرتجارتی از قبیل امورعلمی یا امورخیریه وامثال آن تشکیل می شود اعم از آنکه موسسین و تشکیل دهندگان قصد انتفاع داشته یا نداشته باشند.
موسسه حقوقی چترعدالت ایرانیان تشکلی از وکلا وحقوقدانان می باشد که در راستای خدمت رسانی به شهروندان محترم در دعاوی حقوقی در سال ۱۳۸۹ تاسیس شده است.
مهمترین ویژگی این موسسه حضور وکلای متخصص در زمینه های مختلف و ارجاع پرونده به وکیل متخصص همان موضوع است .
شما می توانید جهت مشاوره حقوقی رایگان با وکیل پایه یک دادگستری از ساعت ۱۰ الی ۱۸ روزهای شنبه تا چهارشنبه باشماره ۸۸۸۱۳۷۸۸-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.